Zenei est

Projektazonosító: EFOP-1.3.5-16-2016-00797
Rendezvény, foglalkozás címe: Zenei est
Időpont: 2017. 11. 23.

A Zenei est programunk fő célja az volt, hogy a szegedi keresztény fiatalok számára egy olyan kulturális programot biztosítsunk, amelyen ők az est főszereplői is. A programon a szegedi keresztény kollégiumok fiataljai és vezetői, valamint olyan korukbeliek vettek részt, akik ugyan nem kapcsolódnak egyik kollégiumhoz sem, illetve a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészséghez sem, mégis a keresztény értékrendnek megfelelően élnek, és szívesen találkoznak hasonló fiatalokkal, egy kulturális rendezvény keretein belül.

Az est során a kollégiumok tehetséges fiataljai mutattak be zenei produkciót, amely jó lehetőség volt számunkra, hogy mind szűkebb értelemben vett közösségük, mind a szegedi keresztény közösség, mind Szeged városának lakói számára megmutassák tehetségüket. Az esemény során igen színvonalas komolyzenei- és pop stílusú darabok hangzottak el, amelyet a nagyérdemű közönség rendre vastapssal hálált meg.

Az esemény fő célja a szegedi keresztények találkozási fórumának megteremtése volt egy igényes kulturális programon keresztül, ahol tovább mélyíthették már korábban kialakult kapcsolataikat, vagy köthettek teljesen újakat.

Az eseményhez elszámoláshoz kapcsolódó költség nem tartozik.